Boek van de Liefde (Hoofdstuk 19)

Standaard

Legioen Kleine Zielen van het Barmhartig Hart van Jezus

Uittreksels uit de eerste vier boeken van de

“De Boodschap van de Barmhartige Liefde aan de Kleine Zielen”

van 1965 tot en met 1995

over het “Levend boek van de Barmhartige Liefde”

Hoofdstuk 19. Wat staat ons te wachten?

a) De wereld, bedreigingen over het mensdom?

Nochtans, een dag nadert die NIET gelijkt op de andere dagen. En Ik zeg het u, dat is de reden van mijn Lijden in de zielen. Ik ben Vader, begrijpt ge? Maar de TIJD is BEPERKT. Hij gaat voorbij, hij komt, hij DOET pijn. In het lijden van deze wereld ben Ik aanwezig, en Ik kan NIETS doen omdat Ik door de zonden van de mensen aan het Kruis geslagen ben.

*In mijn Glorie, waar Ik verblijf, houd Ik NIET op te lijden, in u en ter wille van u*

B4-456: B 31-93

Een Grote BEDREIGING weegt op het mensdom. Ik beloof u NIET…

View original post 1.079 woorden meer