Rachel’s Vineyard Genezingsweekend – werk van Barmhartigheid

Standaard

Rachel's Vineyard Nederland

Sinds enkele jaren is een team bestaande uit priesters en andere medewerkers, gestart met hulp aan vrouwen met een abortus-verleden. Abortus is een traumatische gebeurtenis die vaak verergert door er niet over te kunnen spreken, waardoor gevoelens van schaamte geen uitweg hebben. Genezing van zulke getroffenen kan alleen worden bereikt door het creëren van een veilige omgeving waar vrouwen en mannen met een abortus-trauma hun verhaal kunnen doen.

Het genezingsweekend: “Dit weekend helpt je om Gods liefde en barmhartigheid op een diep niveau te ervaren. Het is een plaats waar mannen en vrouwen, vaak voor de eerste keer, in een vertrouwelijke omgeving hun diepste gevoelens over abortus kunnen uiten en delen. Het is een plaats van verzoening. Deelnemers die wrok-gevoelens hebben ten opzichte van zichzelf of anderen, ervaren er barmhartigheid en vergeving, waardoor zij opnieuw in vrede met zichzelf en anderen verder kunnen. Een Rachel’s Vineyard weekend geeft je de…

View original post 184 woorden meer