De oorlog in Oekraïne is er een van de NAVO (VS) tegen Rusland

Standaard

Hoe de VS en hun bondgenoten een totale oorlog voeren tegen Rusland in Oekraïne, niet alleen met wapens, ook met sancties en een onafgebroken stroom van valse informatie en oorlogspropaganda. Hoe meer ellende hoe beter, voor hen. De westerse pers zal alles zonder moeite aan Poetin en Rusland toeschrijven om een haat tegen Rusland nog aan te wakkeren en de oorlog tegen Rusland zo lang en zo verwoestend mogelijk te maken: RESURRECTION.ORG

De tragische oorlog in Oekraïne is er in feite een van de NAVO (VS) tegen Rusland. De overheersing van het westen, dat zich arrogant “de internationale gemeenschap” noemt, zal in deze oorlog politiek, economisch en militair een nederlaag lijden. Politiek is er geen schijn van kans dat de CIA-kandidaat Navalny een regeringswissel in Moskou kan bewerken en de populaire Poetin vervangen. Economisch zijn de 6000 sancties zich tegen het westen aan het keren. De westerse economie staat op instorten, de roebel is sterker dan ooit. 17 Europese landen met Duitsland en Italië hebben aanvaard een bankrekening bij de Gazprombank in Rusland te openen om hun betalingen te regelen. Rusland, met de inmiddels gecontroleerde gebieden in Oekraïne, brengt nu minstens 40% van alle graanproductie op wereldvlak voort en zou ook hiervoor kunnen vragen in roebel betaald wordt. Ondertussen zijn de NAVO en de EU steeds meer verdeeld. Militair is het Oekraïense leger met zijn vele soldaten die deserteren of zich overgeven niet in staat te winnen tegen Rusland dat slechts 10% van zijn militaire kracht heeft ingezet. Dat de VS een nieuwe wereldorde met geweld aan de hele planeet kan opleggen is illusie en waanzin. “Wanneer de oorlog van de NAVO zal eindigen en verloren zal zijn door het “collectieve westen”, zal het centralisme van de NAVO, de ideologie van een “unipolaire wereld”, gecontroleerd door Washington, ook een einde moeten nemen”. Battriushka, 19 mei 2022: www.mondialisation.ca

Pater Daniel