Gratis Coaches

Standaard

Oog en Oor voor mensen in kerk en samenleving

Wie zijn wij?

Een aantal jaren geleden zei één van de deelneemsters aan de jaarlijkse huwelijksvoorbereiding in onze parochie: “Jullie, als kerk, hebben goud in handen. Tegenwoordig betalen mensen veel geld voor een coach of mindfulness training of bezoeken een psycholoog. Als jullie ergens mee zitten of gemaakte fouten willen opbiechten, dan is er altijd de mogelijkheid om dit met een priester te bespreken. Hij geeft dan tips en helpt je verder op weg. En het is nog gratis ook.” …… Einde citaat.

Bovenstaande ervaring heeft mij, Tonnie, aan het denken gezet. Hoe kunnen we mensen helpen in het dagelijkse leven.Niets geeft tenslotte meer geluk, dan te kunnen bijdragen aan het geluk van anderen.

Om hier een steentje aan te kunnen bijdragen, hebben we een grote groep coaches verzameld met praktijk- en levenservaring en een groot netwerk die jou graag belangeloos willen helpen met alles wat je bezighoudt.

Dit…

View original post 756 woorden meer