Oekraïne, Rusland, de NAVO en Nord Stream – Mike Adams interviewt voormalig VN-wapeninspecteur Scott Ritter

Standaard

(Natuurlijk Nieuws) Voormalig VN-wapeninspecteur Scott Ritter – ook een voormalige officier van het Amerikaanse Korps Mariniers – sluit zich aan bij Mike Adams in een verreikend interview dat oekraïne, Rusland, de NAVO en Nord Stream bestrijkt.

Ritter wordt natuurlijk zwaar gecensureerd op reguliere platforms en wordt op grote schaal veroordeeld door functionarissen in de Amerikaanse regering, waaronder die in het ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat komt omdat zijn analyse niet samenvalt met de officiële propaganda die door de reguliere media in de infooorlog wordt gekatapulteerd.

Ritter’s kijk op de huidige situatie is dat het Oekraïense leiderschap (Zelensky) hopeloos corrupt is en diep besmet met nazi’s en moordenaars die hitlijsten van journalisten uitgeven om te executeren. Ritter zelf heeft nu de nummer 1-toppositie bereikt op zo’n lijst die wordt beheerd door de regering-Zelensky. (Ja, het Zelensky-regime heeft letterlijk een dodenlijst die zich richt op journalisten.)

Tijdens het interview vraag ik Ritter of hij “anti-oorlog” is, en hij is het daar niet mee eens en zegt dat hij vrede voor iedereen wil, maar ook getraind is in het verslaan van vijanden en bereid is om ten strijde te trekken om degenen die agressors zijn tegen onschuldige mensen of naties te stoppen. Ritter legt uit dat de NAVO de agressor is in dit conflict, en dat de NAVO elke belofte heeft gebroken, elk verdrag heeft geschonden en onophoudelijk heeft gelogen om Oekraïne om te vormen tot een proxy-staat voor de NAVO, van waaruit het Westen van plan is Rusland en zijn volk volledig te vernietigen.

Hoor de volledige details in het interview, hieronder. De website van Scott Ritter is www.ScottRitterExtra.com

Brighteon.TV

Ik vraag Ritter ook naar de russische kernwapencapaciteiten, hypersonische raketten, hyperglide voertuigen en luchtafweersystemen. Hij herhaalt dat Rusland ver voorloopt op het Westen in wapentechnologie – zowel offensief als defensief – en dat als Rusland zou besluiten kernwapens tegen westerse steden te lanceren, er niets in het Amerikaanse militaire defensieve arsenaal is dat zou kunnen voorkomen dat die raketten hun beoogde doelen bereiken.

Erger nog, hij legt uit dat Rusland de Sarmat-II-raketsystemen al heeft ingezet, en deze raketten – die elk tot 15 nucleaire re-entry-voertuigen vervoeren – kunnen worden gelanceerd op een traject over de Zuidpool, waardoor ze de Verenigde Staten binnenkomen vanuit een richting waarop de Amerikaanse nationale strijdkrachten niet zijn voorbereid. Hij legt uit dat de VS hun raketvolg- en interdictiesystemen richten op het Noordpoolgebied, omdat dat duidelijk de kortste afstand is tussen Rusland en de continentale Verenigde Staten. Maar de Russische raketten hebben het bereik om de andere kant op te gaan en over de zuidpool van de planeet te reizen.

Bekijk hier het volledige interview met Scott Ritter, via Brighteon.com:

https://www.brighteon.com/22fdba4c-4b36-48ef-a0d1-fca23ea2cba8

Het interview met Ritter begint ook rond minuut 42 in de Situation Update podcast van vandaag. Hier is een kort overzicht van wat er in de podcast staat:

– Volledig interview met Scott Ritter over Oekraïne, Rusland, Nord Stream en de NAVO
– Details over de Russische nucleaire raketsystemen en hyperglide re-entry voertuigen

Lees hier verder: www.naturalnews.com