NAVO op dit moment weerloos tegen Russisch elektronisch wapen

Standaard

door Xander, 15-01-2017.

Paul Craig Roberts, voormalig official van de regering Reagan die in het team zat dat de Koude Oorlog beëindigde, schrijft dat veel lezers hem hebben gevraagd waarom er vorige week maar liefst 10 vliegdekschepen op een rij voor onderhoud in een marinehaven lagen. Was dit misschien om een false-flag aanval mogelijk te maken, die vervolgens zou worden gebruikt om Rusland de oorlog te verklaren? Volgens Roberts is de echte reden een geheel andere: de vliegdekschepen zijn, evenals een groot deel van het wat oudere militaire materieel dat de NAVO heeft, op dit moment volslagen weerloos tegen een nieuw Russisch electronisch wapen, dat al enkele malen als waarschuwing werd ingezet. Als de Russen dan inderdaad de ‘agressor’ zou zijn, dan hebben ze nu een uitgelezen kans om het vrijwel weerloze Westen te verslaan.

Nee, er zit geen nieuw 9/11 aan te komen, waarmee de aftredende regering Obama een oorlog tegen Rusland zou willen rechtvaardigen, zodat voorkomen kan worden dat Donald Trump de banden met Vladimir Putin weer herstelt, aldus Roberts. Volgens zijn (voormalige?) bronnen binnen de inlichtingendiensten zijn alle vliegdekschepen teruggehaald om de koperen bedrading te vervangen door glasvezels. Inmiddels zouden de eerste vliegdekschepen zijn aangepast en weer zijn uitgevaren richting China (3).

NAVO machteloos tegen Russisch wapen

De reden van de massale terugroepactie: enkele jaren geleden stuurde de VS een marineschip de Zwarte Zee op, richting de Russische marinebasis op de Krim. De Russen waren niet gediend van deze provocatie, en lieten één gevechtsvliegtuig over deze oorlogsbodem vliegen. Het toestel wist toen op volslagen mysterieuze wijze alle elektronica op het schip uit te schakelen, waardoor het weerloos was tegen een eventuele aanval.

Twee Israëlische gevechtsvliegtuigen zouden eveneens een waarschuwing van de Russen hebben gehad, toen ze tegen de afspraken in het door Rusland gecontroleerde luchtruim boven Syrië binnenvlogen. De Russen verzochten de Israëlische toestellen te vertrekken, en toen ze dit niet deden schakelden ze met hetzelfde geheime wapen de communicatiesystemen van de vliegtuigen uit.

Uitgelezen kans om Oekraïne, Taiwan en Japan aan te vallen

Roberts legt uit dat de Russen een elektronisch wapen hebben ontwikkeld dat in staat is om (radar)systemen die nog zijn uitgerust met klassieke koperen bedrading, en die met specifieke frequenties werken, te verstoren en uit te schakelen. (..)

‘Alle agressie komt uit Washington’

Roberts: ‘Alle agressie in de wereld komt voort uit Washington. Dit is zo duidelijk als wat. Hoe komt het dat zo weinigen dat zien? Wie anders dan Washington heeft oorlog gevoerd sinds het Clinton regime in 9 landen mensen vermoordde?’

De voormalige assistent-minister onder president Reagan vindt het nog onbegrijpelijker dat ‘progressief’ en ‘links’ net zo hard meedoet met de CIA in het demoniseren van Donald Trump, en dat terwijl die géén oorlog met Rusland wil, en de betrekkingen tussen beide landen juist wil herstellen. Trumps eerste buitenlandse reis zou naar Reykjavik gaan, waar hij Putin zou ontmoeten om hiermee een begin te maken (2).

‘Links en progressief volslagen blind voor de realiteit’

De felle anti-Trump retoriek van ‘links’ zou volgens Roberts een teken kunnen zijn dat ‘liberaal-progressief-links een CIA front is. Deze mogelijkheid is niet vergezocht, want het is bekend dat de CIA de Amerikaanse en Europese media in zijn greep heeft. Dus waarom zou de CIA die van links en progressief negeren?’ Liberaal-progressief-links heeft volgens hem altijd het valse 9/11 verhaal beschermd dat een paar Saudi’s alle 16 Amerikaanse inlichtingendiensten, het Pentagon, de beveiliging op vliegvelden, de luchtmacht en de Israëlische Mossad om de tuin heeft geleid, en Amerika de meest vernederende nederlaag ooit hebben toegebracht.

‘Iedereen die stom genoeg is het officiële 9/11 verhaal te geloven, heeft niet voldoende intelligentie om zich ‘links’ en ‘progressief’ te noemen, of zelfs maar een wezen met enig waarnemingsvermogen.’ Robert acht het de hoogste tijd dat ‘links’ immuun wordt voor zijn eigen emotionele handicaps, waardoor het volslagen blind is geworden voor de realiteit op deze wereld.

Xander, Xandernieuws.punt.nl

(1) Paul Craig Roberts
(2) Zero Hedge
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten