Inhoudsopgave Tijdschrift December 2017

Standaard

Legioen Kleine Zielen van het Barmhartig Hart van Jezus

Tijdschrift Legioen Kleine Zielen, Landgraaf, Jaargang 1, Nummer 3, December 2017.
Uitgifte: 8 december 2017 (28 pagina’s)
 
Het tijdschrift zal nog voor de Kerstmis bij de leden in de bus liggen.
 
Thema: De H. Communie
 
Wie het sacramenteel Lichaam van Christus ontvangt, het heilig Sacrament des altaars, wordt nog meer ingelijfd in het mystieke Lichaam van Christus, de Kerk. Als het ene lidmaat lijdt dan lijdt het andere mee. We dragen elkaar, we bidden voor elkaar. Christus draagt ook op voor elkaar te bidden. Wie het sacramentele Lichaam van Christus ontvangt, draagt zorg in het bijzonder voor de zielen die behoren tot het mystieke Lichaam van Christus. In het heilig Sacrament is Jezus geheel aanwezig; Lichaam en Bloed, Ziel en Godheid van Jezus. Dit sacrament verbindt ons met zielen, kleine zielen, zielen die gebed nodig hebben.” – Proost pastoor J.M. Burger
 
 
Pagina en…

View original post 110 woorden meer