Man sterft 25 minuten na coronaprik

Standaard

In New York is zondagochtend een man gestorven nadat hij het coronavaccin had ontvangen. De man, een 70-plusser, zakte 25 minuten na toediening van de prik in elkaar, zei gezondheidscommissaris van de staat New York Howard Zucker in een verklaring. De man werd met spoed overgebracht naar een lokaal ziekenhuis, waar artsen hem doodverklaarden, schrijft de Daily Mail. Er is een onderzoek ingesteld naar het sterfgeval. Sommige mensen kunnen een heftige allergische reactie krijgen op het vaccin, maar volgens Zucker lijkt daar in dit geval geen sprake van te zijn geweest. – Bron

* * * * *

Tim Zook (above with wife Rochelle), a 60-year-old X-ray technologist at South Coast Global Medical Center in Santa Ana died just two days after receiving his second dose of Pfizer jab

  • Tim Zook (above with wife Rochelle), a 60-year-old X-ray technologist at South Coast Global Medical Center in Santa Ana died just two days after receiving his second dose of Pfizer jab. – Bron