Analyse: Economische instorting en WOIII nu dichter dan ooit

Standaard

EINDTIJDKLOK

Analyse door Mike Adams van Naturalnews (in de VS). Schuin en tussen vierkante haakjes zijn onze toevoegingen.

Er is een reeks gebeurtenissen in gang gezet waarvan wij geloven dat ze zullen eindigen in een “wereldwijde overmacht” onder westerse landen. Als deze analyse correct is, betekent dit dat veel financiële verplichtingen – waaronder mogelijk sociale zekerheid, Amerikaanse staatsschulden, pensioenen, derivaten, papiercontracten voor grondstoffen, industriële leveringen, uitbetalingsverplichtingen voor verzekeringen, enz. – teniet zouden worden gedaan. Dit lijkt deel uit te maken van het “Great Reset”-plan om de Amerikaanse staatsschuld (en de aanmatigende schulden van andere westerse landen) op te ruimen door “in gebreke blijven zonder in gebreke te blijven” – d.w.z. een andere grote noodsituatie de schuld geven van de annulering van financiële verplichtingen en de groothandel resetten van het wereldwijde geldcanvas. Om dit te bereiken, moeten westerse landen eerst een wereldwijde oorlog beginnen met Rusland of China.

Zoals we dit jaar…

View original post 1.446 woorden meer