Moeder Teresa: “De vrucht van abortus is nucleaire oorlog”

Standaard

“De vrucht van abortus is nucleaire oorlog”, was één van de bekende uitspraken van Moeder Teresa van Calcutta. En we kunnen haar enkel maar gelijk geven.

In de VS is het Biden-regime intussen zo anti-God en anti-leven dat ze in de afgelopen weken reeds bij twee pro-life leiders met zwaar bewapende SWAT of FBI teams zijn binnengevallen om hen met groot vertoon te komen arresteren, terwijl vrouw en kinderen geterroriseerd moesten toekijken. Hun misdaad? Het verdedigen van ongeboren leven!

Amerika is een echte schurkenstaat geworden waar de hoogste prioriteit kennelijk het verdedigen van de moord op onschuldige baby’s in de moederschoot is; het offer van onschuldig kinderbloed aan Satan!, en dat met almaar grover geweld verdedigt. Maar al diegenen die reeds aanslagen pleegden op pro-life centra lopen nog vrij rond, en worden ongemoeid gelaten.

Het valt op dat als het op abortus aankomt, de gemoederen altijd zeer verhit worden, en pro-lifers (mensen die de ongeborenen verdedigen) worden altijd als inhumaan, barbaars, extremistisch, fanatiek, enz. afgedaan; de pro-abortusstrijders spiegelen wat zij zelf zijn af op hun tegenpartij, bijna in een soort duivelse razernij.

En zo zijn onze leiders van het Westen, ook hier bij ons. Allemaal vurige verdedigers van abortus. In de EU is het zelfs tot “mensenrecht” verheven. >>> Moeder Theresa