Lezing Helmut Lungenschmid 13 december in Elsloo

Standaard

Helmut Lungenschmid uit Oostenrijk komt spreken oa in Elsloo

Op 10 december in Desselgem (België)

Op 11 december in Hoogstraten (België)

Op dinsdag 13 december om 14 u in het “Maasland Centrum”, Burgemeester Maenenstraat 45, 6181 EA Elsloo (Nederland)

Helmut geboren 1.2.1958 kreeg als 14-jarige schooljongen tijdens een bezoek aan de tandarts, als gevolg van een overdosis narcose een stervenservaring, waarbij hij een rijkdom aan informatie heeft ontvangen. Hij heeft zijn verleden gezien en ook een groot deel van zijn toekomstig leven: zijn beroepsactiviteiten, zijn toekomstige vrouw, zijn zonen en kleinkinderen.

Maar bovenal werden de mysteries van het geloof tot in detail aan hem getoond en zeer uitvoerig uitgelegd. Evenals de toekomst van de wereld en de Kerk. Ook de tijden waarin we nu leven heeft hij ervaren.

Hij reist sedert 2014 60.000 km per jaar om deze ervaringen bekend te maken. Deze uitzonderlijke namiddag in Elsloo mag je niet missen!

Wat Helmut te zeggen heeft over abortus!:

Auteur: Beheerder Website