Paaswake

Standaard

Legioen Kleine Zielen van het Barmhartig Hart van Jezus

Evangelie Mt.28,1-10 (A)  

Alleluia, De Heer is verrezen, Alleluia.

Voelt u de vreugde van binnen in uw hart? Wat is ons een groot goed ten deel gevallen. Dramatische dagen ging hieraan vooraf. Nu is alle droefheid verdwenen, want de Heer heeft zijn belofte waargemaakt: Hij is niet dood, Hij leeft!

Nu is onze verlossing voltooid. Want nu zijn de poorten van het paradijs weer open, de engelen met hun zwaarden zijn verdwenen, en wij mogen deel hebben aan die hemelse vreugde. Wat een geweldig perspectief ligt er nu voor ons open. Alles wat ons bezwaart, alle zonden zijn van ons weggenomen. De dood heeft niet meer het laatste woord, maar het eeuwig leven bij de Heer.

Het is zo betreurenswaardig, dat vele gedoopten dit grote verlossingswerk niet meer zo beleven. Ze zitten in de schaduw van de dood, terwijl ze het niet beseffen. Vele gedoopten zijn het geloof in…

View original post 164 woorden meer